Ridskolan - Mouse

Nu var det ban hoppning med på schemat, och jag blev jätte glad när jag kom fram och såg att jag skulle ha Mouse, en underbar unghäst som vill lära sig. Vi hoppade en bana på ca 6-7 hinder, det gick jätte bra. Han var lite vinglig mot hinderna men det var bara att få honom att bjuda fram, eftersom han är en unghäst så hoppar han även högre än vad hindret är. Men i helheten så är jag jätte nöjd!
/ Sanna

Vila!

Idag fick hästarna vila efter som det regnade så mycket då jag inte gillar att bli blöt av regn. Men igår så for jag ut och red Jettan och jag testade även att rida på hackamore och det fick super bra! Imorgonfår vi se hur det blir men bägge hästarna ska motioneras iallafall!
/ Ida

Tauta var lite smått busig idag!

Suddig bild, orkar inte redigera just nu, mitt humör är inte på topp. Jag red Tauta för någon timme sedan, i början funkade både skritten och traven bra sen bara blev det stopp och hon började smått jobba emot mig istället för med mig och det gillar jag inte. Sen gick det lite bättre på slutet, sen då gick Moncia ut med Tautas föl Atli och då ville hon också in så då började hon stå emot när jag skulle förbi grinden, men tillslut lyssnade hon.
Just när vi kommit utanför ridbanan fick hon världens skutt och flög upp i luften, lite glädje är inget jag är imot!;) Sen lugnade hon ner sig och vi skrittade lungt in till stallet, det blev inte världens bästa ritt men alla gånger kan det inte gå bra + att det var 2 andra hästar på ridbanan vilket var ett tag sedan för vi har bara ridit själv på slutet.
/ Sanna

Ridskolan - Thalia


Jag fick rida Thalia idag, jag blir jätte glad när jag får en häst jag gillar och Thalia är en av mina allra favoriter. Vi hade markarbete och hon var jätte fin. Vi jobbade mycket med volter och hon är så fin när hon går i form. Sedan var det galopparbete med att hålla gämn galopp mellan cavaletti, hon var fin och hoppade glatt. Jag är nöjd över ridpasset.
/ Sanna

Tauta var riktigt snäll igår!

Igår blev det inte att rida ut utan jag henne på ridbanan, vi började med att skritta sedan gjorde jag en volt och tränade på ställningen, hon är riktigt stel i ena varvet, men det är bara att forsätta träna. Sedan travade jag och längde på stegen, hon lyssnade jätte bra, tror hon bara bråkade någon gång. Sedan körde jag på volten igen tills det blev fint och sen travade jag av henne, ett lagom kort och lärorikt pass.
Jag skulle egentligen rida henne idag också men hon fick vila så kommer jag imorgon och då ska jag rida ut med henne. Sen kommer hon vila tisdag och då kommer jag onsdag.
/ Sanna

Imorgon blir det att rida Tauta

Imorgon runt 2,3 far jag och Felicia till stallet och rider. Monica sa nog att det blir en ordentlig uteritt med finfina Tauta om det inte blir allt för dåligt väder, hoppas jag inte på. Jag är hos Ida nu och vi har ridit innan idag och blir nog någon uteritt imorgon, jag red Idas c-ponny Luci.
/ Sanna

Över 100st rosetter!


Jag har nyss räknat mina rosetter på väggen, jag fick det till över 100st. Får nog tacka min fina b-ponny som har gjort mina tävlningar underbara! Nu får jag hoppas Luci och Jetset tar hem lika många som mina andra underbara ponnysar, ska ta vara på ponny-tiden.
/ Ida

Uteritt med Tauta

Idag red jag ut med Tauta, hon hade träningsverk sen hon var i ridhuset så det blev en runda med skitt och trav. Hon var riktigt lugn i början, hon blir bara bättre och bättre för varje dag.
/ Sanna

Hopptävling

Nyss kommit hem från hopptävling, Luci (C-ponny) och Jetset (D-ponny). Vann i LC med Jetset, sedan en till vinst i LB med Luci. Jag köpte Jetset för några veckor sedan så jag är jätte nöjd med en första plats men henne. ♥

/ Ida

RSS 2.0