Stöcke

Idag så har jag tävlat med Jettan och Luci. Jag hoppade LD, LC med Jettan och i LD så fick vi noll fel och i LC så fick jag ett stopp i omhoppningen. Jag hoppade LC, LB med Luci och i LC så råkade hon riva ett hinder men jag hade snabbaste tiden. I LB så gick jag nollan men det var bara 2 placerade så jag kom 3a. Imorgon så ska jag hoppa LC+5, LC med Jettan och LC+5, LB med Luci. ♥ (Sanna kunde inte ta några bilder för det regnade, så imorgon hoppas jag på bilder)
/ Ida

Hemma från tävlingen

Hemma från blåbärs hoppningen i vännäs, vi kom hem med 2 rosetter var, vi hoppade 60 och 70cm båda två. Det var stilridnings protokoll i 60cm också, vi båda är nöjda över dagen.
/ Sanna & Ida

fina ponnysar

fina ponnysar för några verckor sedan.
/ Sanna & Ida

yes, jag är glad

såg nyss att jag ligger delad 4a i ponny championatet i västerbotten, nu blir det bara att forsätta skaffa poäng med finaste luci!
jag skrev 5a på bilden men såg sen att jag hade samma poäng som 4an.
/Ida

bilder sen förra tävlingen

/Sanna

tävling onsdag 6/6

Det är blåbärshoppning och jag ska vara med i 50,60cm med luci och ida ska vara med i 60,70cm med jetset. Det ska blir roligt för det är första gången jag tävlar luci, snällt att jag fick det för ida också, snäll vän. Eftersom det är ''blåbärshoppning'' så är det mer som en träning än en tävlingen men det ska endå bli riktigt skoj. Hoppas ida kommer tycka det också.
/ Sanna

ida har varit i norge hela veckan

ida har varit i norge hela veckan så hon har inte haft något internet och jag har varit lat, ida kommer hem i natt någon gång och sen ska hon upp tidigt för att tävla, yey. jag kommer följa med och hjälpa/titta, kommer inte ta med kameran men jag tar nog några bilder med mobilen.
/ Sanna

RSS 2.0