Följer Ida när hon tävlar

Jag är tyvärr inte med när hon tävlar idag så följer hon via datorn, första starten gick super och hon vann tydligen en grimma, roligt att det funkar bättre mellan dom nu. Men imorgon följer jag med och tar med kameran också.
Ca 5sekunder snabbare än den nedre, lungt ju.
/ Sanna

Tauta kan gå i form

När jag rider söker hon sig inte neråt, jag försöker verkligen få henne i form och jag vet att hon kan och ska kanske på ''kurs'' för inrindning av islandshästar så jag hoppas jag får hjälp där. 
Titta, hur fin som helst. Önskar hon var likadan att rida men det kommer nog snart! :)
Vilken snygging. 
/ Sanna 

Tauta var underbar idag

OMG, säger jag bara. Jag har ridit henne i ett och ett halft år och har ALDRIG känt denna ''känslan'' på Tauta förut! Hon lyssnade direkt, busade aldrig och travade ordentligt i 30min. Just nu älskar jag hon sjukt mycket, går inte att förklara! jag kan inte vara gladare. ♥♥
Hon fick vara lös i ridhuset på slutet, synd att bilden blev suddig hon var så stilig! 
Min älskling var väldigt trött efter, så söt hon är!
/ Sanna

Tretorn Advance

Från början gillade jag inte dom alls, det var min första tanke men jag har börjat gilla dom nu på slutet. Är det värt att lägga ner över 2000kr för dessa? Nu när jag sommarjobbar har jag fått in en del pengar så jag funderar starkt på att köpa dom svarta eller blåa! 
Har ni några Tretorn Advance? Vad tycker ni om dom isåfall?
/ Sanna

Bloggar jag läser

Jag hade en fråga vilka bloggar jag läser och jag skriver bara upp hästbloggarna jag läser för dom andra är nog ointressant för er. Jag börjar med min absoluta favoritblogg, Darios.se.
Darios.se: Absolut min favoritblogg sen ett tag tillbaka, läser den flera gånger på dag och Tyra är stark som orkar med allt och hur hon kämpar, helt underbart att läsa hennes blogg och henns förbättringar med hennes hästar! Har ni inte kollat in här så måste ni göra det! 
Ponnysanning.se: Läser jag någon gång per dag för att kolla läget och se om det hänt något nytt bland hästvärlden, ett bra jobb tjejerna gjort med denna blogg.
Dressyrmupparna.se: Denna blogg har jag läst i något år nu, har nu inte kollat in lika ofta som förut men tycker Linn och Ingrid är härliga personer och vilka otroligt fina bilder dom har på sin blogg. 
 
Detta är dom tre som jag nog mest gillar sedan kollar jag ju in någon gång i veckan på Nellie berntsson, Linn Olsson, Sofia Genne, Goldenhorses osv.
/ Sanna

Ridhuset på tisdag

Det blir ridhuset med Tauta på tisdag, hon har gått sjukt bra på sista tiden och jag hoppas det går lika bra nu. Hon har ju ny sadel som jag är helt förälskad i så detta ska bli kul och se hur hon sköter sig. 
(btw så är Ida på riderläger måndag, tisdag, onsdag så ingen upptadering på bloggen från henne, hoppas hon har det kul med sina pållar.)
Kolla vilken stilig till sköthäst man har, hennes ögon är dom finaste jag har sett! ♥
/ Sanna

Bilder från Stöcke tävlingen

äntligen har jag redigerat ALLA bilderna på ida och hennes hästar, helt sjukt vad jobbigt. Ni får se några av dom redan nu, njut.
kommer fler bilder snart. ♥
/ Sanna
 

Ledsen

Vi båda har varit jätte oaktiv på senaste tiden, vi har nog inte prioterat bloggen först. Nu när det är sommarlov så har man mycket annat att göra än att blogga men vi båda ska skärpa oss, jag hoppas ni inte slutat läsa för nu jävlar ska det bli bättre. 
/ Sanna & Ida

Luci's förra ägare

Igår så började jag prata med Luci's förra ägare, eller dom hade hon på öppet köp men dom ville inte köpa hon. Vi har börjat prata och hon saknar Luci och vill gärna komma och hälsa på. ♥
Luci och Kajsa.
/ Ida

RSS 2.0