ny duschad tauta'

efter ritten igår så duschad vi tauta också, så fin hon blev' hoppas hon håller det någon dag.
/ Sanna

luci i hagen

/ Sanna & Ida

Ridpass

Idag har vi ridit hela morgonen, vi gick upp halv 9 hos ida och hoppade på åkern, sanna red luci och ida red jettan. Sen for vi till monica och red, vi båda red tauta och lilleman, gick jätte bra.
luci och sanna'
envisa tauta och ida'

/ Sanna & Ida

Onsdag

Igår så for jag till min mormor och var där så då red jag ju inte hästarna. Men nu har jag ridit Jettan och mamma håller på att sko om Luci så ska snart fara ut och rida Luci. Jag hade tänkte att träna lite markarbete med Luci. Det som är roligt är att Lucis man har ställt sig upp halvt. :D
/ Ida

Ridit Luci!

Nu har jag ridit Luci, men innan jag red hon så pysslade jag om hon och jag försökte få bort massor av vinterpäls. Sen så klippte min mamma Luci's och nu kommer Luci att ha stubbman.
Just nu har inte manen ställt sig upp men den kommer göra det sen och då kommer det en ny bild. :)
Eftersom jag pysslade om Luci så fick Jettan stå idag. Men med Luci for jag till sjön och badade lite med hon. :D Luci tyckte det var jäte kul!
/ Ida

Ridning snart!

Ska snart fara ut och rida Luci och Jettan. Med Luci ska jag träna lite dressyr och jag vet inte vad jag ska göra med Jettan.
/ Ida

Underbar kväll

Vi har hoppat hela kvällen, ida har inte laddat upp någon video när hon rider så ni får se en video. Ida red Jetset och Sanna red Luci, inget stopp eller ingen som rev på hela kvällen.
/ Sanna & Ida

Bilder från tävlingen 2012-05-01

Fick några bilder på ida när hon hoppade Luci och Jetset på klubbtävling för 2 veckor sedan, enjoy.
Idas första LA start med finaste Luci. ♥
Idas andra tävling med Jetset.
/ Sanna

ida är duktig, ännu mer poäng.

jag kunde inte följa med henne idag på tävlingen, sorligt nog! ska nog följa med imorgon. Men såklart kollar jag online equipe. Jag blev jätte glad när det går så bra för henne. ♥
Finaste Luci är duktig, hoppas det går lika bra i nästa klass.
/ Sanna

Ridskolan - Nellie

Det blev helt oväntat när jag kom till ridskolan då jag skulle ha Nellie, har ridit hon någon gång men vi brukar alltid ha samma häst 2 gånger, men då kommer det sig att Mouse är halt. Lite synd eftersom jag gillar honom. Men det gick bara bra med Nellie, hon var lite stark så blev jätte röd och fick någon blåsa. Men hon gick fint i form och var lagomt lugn i galoppen. Vi var första gången ute också så hon var lite extra på, men vi jobbar mest i volt så det gick bra.
/ Sanna

Bilder från ridpasset med felicia.

Förlåt för att jag inte bloggat på ett tag, har haft mycket läxor att göra. Jag och felicia var till stallet på torsdagen, vi var helt själva där då Monica var borta. Det gick faktiskt jätte bra, jag red Tauta och felicia red Lilleman. Vi jobbade mycket med att ställa i hörnen, det blev inget hårt pass. Tauta var lite envis i början men på slutet gick det jätte bra!
'
Det kommer betydligt mer bilder senare. ♥
/ Sanna

RSS 2.0